Tilbud på luftsolfangere i maj måned 2019

Nu har du ingen undskyldning for ikke at sikre et godt indeklima. I denne måned har du mulighed for at anskaffe dig en luftsolfanger på tilbud.

Luftsolfangere sikrer et godt indeklima ved at sørge for en god ventilation med opvarmet luft. Den opvarmede luft sikrer en effektiv affugtning af bygningen og den høje ventilation sikrer masser af frisk ilt til hjernen. Eventuel Radon, brændeovnsrøg, os fra stearinlys og madlavning bliver effektivt transporteret ud af huset.

Vi er mange som ikke får luftet nok ud i hverdagen. Med en luftsolfanger installeret kan du komme den dårlige samvittighed til livs, og det helt uden at du skal til at ændre vaner. Nemmere bliver det ikke.

Ps. For dig som er pollenallergiker. Du vil nok finde det ekstra interessant at det selvrensende filter sørger for at pollen forbliver uden for huset. Dermed sørger luftsolfangeren for at din allergi får et kærkomment frirum.

Tilbuddet glæder så længe lager haves, så det er om at slå til, inden der bliver udsolgt.

På vores tilbudsside kan du læse mere om modellerne, målene og se priserne.

 

Gå til tilbudsiden

 

SV7 Slim-line luftsolfanger

Denne kraftige solfanger ventilere op til 90 m3 i timen og egner sig til bygninger op til 50 kvm.

SV7 luftsolfanger fra Solarventi med hvid ramme og sort panel.

 

SV9 Special designet luftsolfanger

Denne model er special designet med rundbue i toppen og hvid ramme. Det er en (rigtig flot) luftsolfanger som vil tage sig flot ud på den rigtige bygning.

Denne model yder også op til hele 90 m3 luft i timen.

SV9 Special designet luftsolfanger med rundbue topkant med hvid ramme og sort panel.