SolarVenti til garager

Frisk luft og gratis varme med garage anlæg med ny fugtstyret teknik

Du kender måske allerede den fine virkning fra en SolarVenti på fritidshuse, som har bevist sit værd på titusinder af huse. Men en garage er noget særligt, da der tit kan komme en våd bil ind, hvilket man jo ikke oplever i et sommerhus der står tomt om vinteren

Så spørgsmålet er: Hvordan tørrer garagen og bilen, når solen ikke skinner?

Her komme SolarVentis særlige styring – SControl – ind i billedet. Den er ganske enkelt i stand til at udnytte overskudsvarmen fra bilens motor. Styringen registrerer at fugtniveauet i garagen stiger markant, når en våd bil med varm motor kørtes ind. Typisk kan varmen fra motoren i sig selv fordampe omkring 4 liter vand (Ikke elbiler).

Derudover kører anlægget hver gang solen skinner og tørrer vægge og indhold ned, som et andet hus. Det er en fordel at der er en vis mængde træ eller andet fugtabsorberede materiale i rummet, så der er materiale at lagre tørheden i, når der er sol. Så stiger modstandskraften mod større mængder fugt, der pludselig kan komme ind med en våd bil.

Læs mere i brochuren nedenfor, bl.a. om hvorfor Tysklands største garageproducent har valgt at bruge SolarVenti’s løsning i deres garager. Her skal både pris og kvalitet være de bedste. Der er heller ingen bedre løsning til fx veteranbiler, motorcykler og andet dyrt kram der kan ruste.

Læs brochuren inden du bestiller:

Læs garage brochuren