På denne side kan du læse nogle af de mange udtalelser vi modtager fra vores glade og tilfredse kunder.

 

Klik på + for at læse kundeudtalelserne.

 

Aldrig er poolen blevet brugt så meget af så mange – og i så mange måneder i sæsonen, da vandtemperaturen i poolen også er højere i ydersæsonen. Det er helt klart det bedste indkøb vi nogensinde har gjort i ejerforeningen Kystens Perle i Fjellerup.

Vi har i ejerforeningen Kystens Perle i Fjellerup i flere år forsøgt at finde den helt rette løsning til opvarmning af vores udendørs pool i vores gårdhave, og fik på anbefaling sidste sommer kontakt til SolarVenti. Vi havde en positive og rigtig god og informativ dialog med Hans Jørgen Christensen, og fik efterfølgende installeret et solvarmeanlæg med slanger på taget. Det er helt klart det bedste indkøb vi nogensinde har gjort i ejerforeningen; selv skeptikerne, som mente, at det da var overflødigt med et sådant solvarmeanlæg og som mente, at det var spild af penge, overgav sig hurtigt og villigt, da de på egen krop mærkede den store forskel på vandtemperaturen i poolen, som solvarmeanlægget yder.

Så da det i år var på dagsordenen af udvide anlægget med yderligere slanger på taget, og der med kapaciteten og vandtemperaturen, som Hans Jørgen allerede sidste år nævnte, var en mulighed, blev beslutningen hurtigt truffet, også af de oprindelige “skeptikere”.

Aldrig er poolen blevet brugt så meget af så mange – og i så mange måneder i sæsonen, da vandtemperaturen i poolen også er højere i ydersæsonen. Vi får nu fuld valuta for de penge, som dels anskaffelsen af solvarmeanlægget og dels den almindelig drift af poolen koster ejerforeningen. Solvarmeanlægget passer sig selv, når først det er startet op for sæsonen, og vi glæder os alle bare over det dejlige solopvarmede badevand i poolen😊. Selv her i maj md. 2019, hvor vejret har været gråt og med lufttemperaturer på bare 16 gr. har vandet i poolen været på 21-22 gr., og der med varmt nok til at bade i. Dette have ikke været muligt uden solvarmeanlægget, som fanger selv de mindste solstråler på en gråvejrs dag, og omdanner dem til varmt vand i poolen.

 

De bedste anbefalinger til SolarVenti og Hans Jørgen fra Ejerforeningen Kystens Perle i Fjellerup.

 

SolarVenti SV-14: Min hyttedrøm blev realiseret i påsken 2018. Alt gik godt, og jeg fik lovning på en Sjøvegan bjælkehytte uden vand og elektricitet fra 1968. Allerede ved mit første besøg efter overtagelsen bemærkede jeg, at hytten var kompakt, og at indeluften var fugtig og rå.

Sengetøj, gardiner, møbler og alt, der kan indeholde fugt, var bare lige præcis det, fugtigt og råt. Fyringsprocessen var langsom, og det tog urimelig lang tid at bringe temperaturen op på et acceptabelt niveau og gøre hytten tør.

Noget måtte gøres, indeklima er alfa og omega, så jeg begyndte en lang proces med at overveje mulighederne for afhjælpning. Der blev brugt mange timer på at evaluere forskellige løsninger til et bedre indeklima. Alt fra emhætter til soldrevne ventilatorer og solfangere, affugtere af alle slags og en håndfuld lægemiddelråd..

Valget faldt endelig på en solfanger, men hvilken skal man vælge? Jeg faldt på et tidspunkt for dansk-producerede SolarVenti på en brugerplatform, intet ondt sagt om den, forholdsvis billig investering og ikke mindst gode erfaringer fra dem, der har dette system (se for eksempel: www.hytte.no/test-solarventi.html ) . Hertil kommer, at SolarVenti, i modsætning til deres konkurrenter, har et sæt af videnskabelige data / resultater at fremvise og ikke mindst en lokal leverandør i Multi-Fritid.

Gik til sidst ind for en SV-14, om end overdimensioneret til en hytte på 30m2, men vi er i det nordlige Norge, og ingen har nogensinde klaget over for meget tør og gratis opvarmet luft i en hytte dér. Installationen stod jeg selv for, og det gik som en leg med en 133 mm hulboremaskine, alt var på plads efter et par timer. Solfangeren blev placeret mod sydøst, udsugningsventilen i modsatte hjørne og regulatoren over vindueskarmen, godt skjult bag gardinerne.

Nu var det bare at vente på at se effekten, i teorien skulle nu varm og affugtet luft blive blæst ind, skabe overtryk og presse fugtig, kold og grim luft ud fra det modsatte hjørne, med andre ord cirkulere og affugte luften i hele bygningen.

Jeg vendte tilbage til hytten efter seks dage for at kontrollere resultatet, det havde sneet hele ugen, og termometeret viste 1,6o grader de seneste dage, langt fra ideelt vejr til solfangere, så forventningerne var ret lave. Men himmel og hav til en forskel, 12o grader tør og lækker indendørs luft med en frisk lugt af bjælkehytte og ingen kælderlugt.

Hverken sengetøj, møbler, og ikke engang gulvmåtten ved indgangen, havde spor af kondens eller fugt. Optænding skete på et øjeblik, og jeg sværger, at jeg brugte klart mindre træ på at få temperaturen op i nærheden af de 20o grader, jeg tror skorstensaftrækket også var forbedret. (overtryk). Helt enkelt et fantastisk resultat på så kort tid, især i betragtning af vejrforholdene.

To dage senere kom solen igen, og igen blev jeg nysgerrig på tingenes tilstand i hytten. Fem grader og sol skulle give en god effekt, tænkte jeg, prioriterede en vandretur, men bad min mor komme på besøg, og i det jeg nåede toppen af målet for min vandring indløb en meddelelse fra sidstnævnte, hele 20o grader inde i hytten, 6o grader i solen udenfor, opvarmning behøvede hun ikke at tænke på. 🙂

Opgaven er udført, og hvis mor er tilfreds, så må det sgu være godt!

Hilsner “kunne ikke være mere supertilfreds” SV-14 ejer G. Frantzen

slovenia_2015

SV14 til vægmontering: Sidste efterår installerede jeg en SolarVenti SV14 på mit sommerhus i bjergene (beliggende i en højde på 920 m i Slovenien). Effekten er forbløffende. Igennem hele vinteren faldt temperaturen aldrig under 2˚ C – og nu hvor der er forår holder temperaturen sig konstant på omkring 10-12˚ C (6-8˚ C højere end sidste år). Når vi kommer til sommerhuset og tænder for varmen, opnås hurtigt og nemt en behagelig rumtemperatur på 22˚ C. Jeg er meget tilfreds med produktet.

Zoran Ogrinc, Pohorje, Slovenia

Kælderløsning: I december 2016 fik vi monteret en ventilationsløsning fra SolarVenti på 15 rækkehuse med kældre på Fuglebakken nr. 53-81 i Randers.

Kældrene havde store problemer med fugt og dårligt indeklima og opgaven var derfor at ventilere og affugte kældrene og sikre et godt indeklima. Og tilbagemeldingen fra beboerne er meget positiv.

Her knapt 8 måneder senere oplever de tørre kældre med et meget bedre indeklima og en helt anden friskhed så det er meget mere behageligt at opholde sig dernede.

Desuden er flere områder der var angrebet af skimmelsvamp blevet ”helbredt”.

Endelig forventer vi at få det fulde udbytte af løsningen henover vinteren, hvor kombinationen af tørre kældre og varmetilskuddet fra SolarVentierne vil reducere vedligeholdelses- og formentlig også energiudgifterne.”

Lars Kolding, Ejendomsmester, Boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden

SV14 til tagmontering: Kære Hans Jørgen Christensen Efter købet af luftsolfanger Solar Venti SV14 til tagmontering på vores sommerhus på 60 m², har vi fået et kærkomment tilskud til opvarmning – specielt i forårs- og efterårsperioderne. Samtidig forbedrer den indeklimaet i de kolde vintermåneder, hvor den delopvarmer det ellers kolde hus og for øvrigt bevirker en naturlig udskiftning af en ellers stillestående luft.

Rise sommerh

Vi målte indvendig en temperaturtilgang på 24 grader, hvor der udenfor var 0 grader! Synd det almene kendskab til det ikke er så stor endnu, for rigtig mange vil kunne få glæde af luftsolfangeren. Det er et genialt produkt, som absolut lever op til det lovede, og er anbefalelsesværdigt i en masse sammenhænge.

Med venlig hilsen, Lone and Kurt Rise

Søndervig: Vi har et sommerhus ved Vesterhavet, som vi er meget glade for. Huset benytter vi kun i sommerhalvåret. For nogle år siden fik vi sat luftventiler i alle rum, da det om foråret kunne virke indelukket. Det hjalp meget, men vi var ikke helt tilfreds..

2xsv7 web

Igennem en bekendt blev vi opmærksom på affugtningsanlægget fra SolarVenti. Noget skulle gøres. Vi kørte til Aidt. Så på anlægget og købte to medium, som vi straks satte op på sommerhuset. Efter kun 6 uger kunne vi mærke en markant forbedring af indeklimaet. Vi kan kun anbefale affugtningsanlægget.

Med venlig hilsen, Inge og Poul Hjorth, Søndervig.

 

bil_59

Campingvogn med SV3

Hej SolarVenti… Vi købte en SV3 solfanger lige før påske til vores campingvogn. Den har vi nu monteret med venlig hjælp fra jeres kundeservice. Se vedhæftede billeder. Jeg har ført luften ind gennem emhættens aftræk. Så slap jeg for at bore et ekstra hul i vognen. Den kører perfekt, og forsyner vores campingvogn med frisk varm luft. På en solskinsdag har vi målt 22 grader og 45% luftfugtighed i vognen. Nu har vi jo selvsagt endnu ikke prøvet den om vinteren, men vi regner med, at vi ikke behøver fugtposer og fyrretræsgrene i vognen om vinteren mere. Vi er så begejstrede, at vi hermed gerne vil bestille en SV14 til vores sommerhus. ………. ..Vi starter med at lægge vores nye tag sidst i maj, og vil gerne have solfangeren leveret inden.

Med venlig hilsen, Torben Lynnerup, Aalborg.

Bjælkehytte : Vi har ikke andet end ros til Solar Venti systemet. Det er en fantastisk opfindelse. For et år siden købte vi en fuldtømmer bjælkehytte. Vi vidste ved købet, at der var borebiller i træværket – de er totalt forsvundet – huset dufter friskt og rart selv efter vinteren. Alle skabe og skuffer har stået åbne gennem vinterperioden. Selv sengetøjet duftede godt!! Det har været og er en fantastisk opfindelse.

Med venlig hilsen, J.P.Skov Jacob Appels Allé, Tårnby.

2610 Rødovre: Vi har nu kørt med vores SolarVenti i et år, startet i sommeren 2002, efterår, vinter og nu forår 2003. SolarVentien fungerer langt bedre end vi havde regnet med. Før brugte vi 4-5 fugtposer i vores hus på 40 m². På trods af de ophængte poser var der stadigvæk koldt og fugtigt i huset om vinteren. SolarVentien har løst alle vores fugtproblemer, samt givet et perfekt indeklima og fjernet lugten af ældre sommerhus… Monteringen kan foretages af stort set alle … Her i Marts har vi fået et dejligt “gratis” varmetilskud til vores øvrige varmekilder. Vi er så positive efter at vi har købt dette produkt, at vi overvejer at investere i endnu et til vores gæstehus…

Med venlig hilsen, S. Petersen & I. Knudsen, Valhøjs Allé, 2610 Rødovre

Broager: Til Jeres orientering kan jeg oplyse, at det er den bedste investering jeg har foretaget i mit sommerhus. Vi kommer i huset hver weekend hele året rundt og kommer aldrig til et hus fyldt med fugt. Skal I bruge en referent i området ved Flensborg Fjord må I gerne bruge mit navn.

Sommerhuset ligger på Agertoften, Brunsnæs 6310 Broager.

Fjellerup: Vi vil gerne fortælle, hvor glade vi er for solvarme-anlæget. Vi installerede det i vort sommerhus og vil ikke undvære det. Huset holdes tørt og lugtfrit og når vi kommer derud en efterårsdag eller om foråret kan vi tydelig mærke at der lige er nogle grader ekstra i huset i forhold til udenfor – så derfor skal der kun lige en pind i brændeovnen, så er huset varmet op.

Valborg skamroser det ved en hver lejlighed, da hun er glad for at møbler – linned – service aldrig er fugtig. Selv når vi tænder op i brændeovnen, er der ingen kondens nogen steder. Vi fik anlægget installeret for mange år siden. Jeg tror vi var en af de første – så det er mange år siden. Tiden er jo ikke noget man går og tænker når tingene kører uden problemer. Vi har ikke rørt ved anlægget siden vi monterede det. Vi læste om at I har udviklet anlægget yderligere, derfor fik vi lyst til at fortælle  hvor glade vi er for vor antikvitet. Hvis nogen i Fjellerup området der har lyst til at bese det, er alle velkomne.

Med venlig hilsen, Valborg og Leo P. Larsen Hinnerup.

Marielyst:  …. jeg vil gerne oplyse, hvordan vi fik bugt med fugt i vort sommerhus, og samtidig slap for det vi kalder “sommerhuslugten”, nemlig den mugne lugt der følger med problemet. Vi har et sommerhus i Marielyst ved Falster, hvor vi har haft problemer på grund af den høje fugtighed i området ….. Jeg monterede en luftsolvarmer … det geniale ved konstruktionen er, at ventilatoren får strøm fra et separat solelement …. så der kun trækkes luft ind i huset, når denne er opvarmet af solen, og derved være i stand til at optage fugten i huset. Vi har opnået at fugten såvel som lugten er fuldstændig væk, idet den kører sommer og vinter, hvilket den har gjort i fire år og så på gratis solkraft. Så det er en løsning jeg varmt kan anbefale’

J. Balk Olsen, Fredriksberg

 

 

Kælder: For et år siden fik vi installeret en SV30K luftsolfanger til vores kælder. Den har givet varme og mindsket fugtigheden i vores kælder betragtelig og den har bragt radonbelastningen ned fra 600 til 300 Bqel/m3 i kælderrummene.

Hinrich U

Bedre ventilation – også mod radon - København

Bedre luft i kælderen og fodkulden er minimeret

Bibi Bay, Sygeplejeske - Jellerød Parken, Kokkedal

Investeringen har i den grad betalt sig. Der lugter ikke længere af fugt i min kælder, der er klart mere tørt og behageligt dernede. Hvad jeg har stående af papkasser m.m. er alt sammen ”skraldtørt”.

Anker S.

Effektiv affugtning – Kælder - Kjellerup

Min far fik en luftsolfanger installeret for mange år siden i sin kolonihave, hvor luftfugtigheden den følgende vinter faldt med 50 %.

 

Kurt S.

Effektiv affugtning – Kolonihave - Rødovre

Sommerhus: Da vi købte en af de mindste luftsolfangere hos SolarVenti, var vi lidt spændte på, hvad den kunne yde. Overraskelsen var stor, da solen begyndte at skinne i begyndelsen af oktober: Den blæste 33 grader varm luft ind!!! I marts var det 21,8 grader. Flot præstation.

Inger Lise og Aage

Gratis varmetilskud - Aars

Den er godt placeret og der er lavere fugtighed og kommet god varme i kælderen

Kim Hordum, Kontorassistent - Jellerød Parken, Kokkedal

Den virker upåklageligt, der er blevet varmere og tørre i kælderen

Marianne Thrane, 63 år - Jellerød Parken, 2980 Kokkedal

Det har fjernet kulden ved gulvet, ved at blæse varm luft ind i krybekælderen

Marinne og Bo Lyngbye - Jellerød Parken, Kokkedal

Det er blevet varmere i kælderen

Nadja Stenberg, Skolesekretær - Jellerød Parken, Kokkedal

Kælderen er blevet tør og lugter ikke mere

Sven Christensen, Pensionist - Jellerød Parken, Kokkedal