Betaling

På websiden kan der betales med Visa/Dankort og med bankoverførsel. Betaling skal ske med danske kr. (DKK).

Der tages ikke gebyr ved betaling. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.solarventi.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med os indgås aftaler på dansk.

  • Det er muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet, hvis man er oprettet som kunde før eller ved et køb af en vare.

Levering

Afsendelse af en vare vil normalt ske inden for 3-5 hverdage efter bestillingen og leveringen vil herefter ske inden for 1-2 hverdage. Vi leverer ikke anlæg til Grønland og Færøerne. I Grønland kan SolarVenti købes her.

Fortrydelsesret

Som kunde hos os har du fortrydelsesret på ethvert køb fortaget på vores hjemmeside. Du kan annullerer handlen og få dine penge retur, indenfor 14 dage efter du har modtaget varen.

Det er en betingelse at vare og emballage er i samme stand, som da du modtog den.

Vedlæg et brev der beskriver hvad du ønsker: skal varen ombyttes, eller dine penge retur. Husk navn og adresse. evt. ordrenummer. Hvis du ønsker dine penge retur, husk da at oplyse registrerings- og kontonummer (IKKE kortnummer) på din bankkonto, så vi kan overføre pengene. Returvarer må ikke sendes via efterkrav og kun mod forudindgået aftale (send aldrig varen afsted uden at have lavet en aftale med os om det).

Returnering af en vare

Ønsker du at bytte eller returnere en vare, kan du altid henvende dig på vores adresse. Hvis du bor i nærheden er det oftest den nemmeste og hurtigste måde. Du har også mulighed for at returnere varen med fragtmand, men ring og aftal det med os inden du sender den af sted. Reklamationer skal ske inden for rimelig tid, hvilket er inden for 2 måneder efter fejlen eller manglen er konstateret.

Garanti

SolarVenti yder 5 års produktgaranti :

  • SolarVenti Standard og SolarVenti Kælder – dvs. ramme, bagplade, absorberfilt, dæklag, solcelle, ventilator, kontakt, væg- og tagsæt.
  • SolarVenti Professional – dvs. ramme, bagplade, absorberfilt, dæklag og vægsæt.
  • På regulatorer, styringer, øvrigt tilbehør samt reservedele ydes 2 års produktgaranti.

Den 5 årige produktgaranti har været gældende siden 1. april 2013. For produkter købt før denne dato var garantiperioden 2 år.

Produktgarantien betyder følgende:

Leveringstidspunkt. Er der fejl eller mangler på produktet på leveringstidspunktet – f.eks. fabrikations- eller materialefejl kan du enten få produktet repareret, ombyttet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er derfor vigtigt at produktet kontrolleres for fejl eller mangler efter leveringstidspunktet og at vi straks informeres om evt. fejl eller mangler.

I garantiperioden. Går produktet mod forventning i stykker i garantiperioden, skal produktet, efter aftale, sendes til os eller til den SolarVenti forhandler du købte hos for reparation. Udgifter til reservedele og reparation sker uden omkostninger for kunden. SolarVenti-forhandleren kan dog, efter aftale, vælge at komme ud til kunden for reparation.

Husk! Fakturaen fungerer som garantibevis og en kopi skal indsendes sammen med henvendelsen.

Betingelser. Garantien opfyldes medmindre fejlen skyldes betjeningsfejl, manglende vedligeholdelse, modifikationer, groft misbrug fra købers/brugers side, hærværk, stormskader andre udefra kommende årsager eller lignende.

Indleveres et produkt til en garantireparation og betingelserne for garantien ikke er opfyldt vil udgifterne til reparationen påføres kunden.

For SolarVenti Professional gælder at garantien bortfalder hvis produktet overdrages til 3. mand.


Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden,
er du velkommen til at kontakte os


Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: ec.europa.eu/odr.

Denne Web-side drives af:

SolarVenti A/S

Email: info1@solarventi.dk

Fabriksvej 8, DK 8881 Thorsø
Tlf. + 45 8696 6700 – CVR: 87100618