SolarVenti Erhverv skaber
plus på både den økonomiske
og miljømæssige bundlinje

Noget af det vigtigste, en self-storage virksomhed skal have styr på, er at styre luftfugtigheden på deres opbevaringsanlæg. Hvis det ikke lykkes, kan det være skadeligt for deres kunders ejendele og i sidste ende kan det skade deres virksomheds image.

Dit Pulterkammer ® søger altid den bedste løsning, og derfor valgte de at sig ja tak til det tilbud, som vi præsenterede dem for i efteråret 2019 og samtidig indgå i et test- og udviklingssamarbejde med SolarVenti!

SolarVenti løsningen stabiliserer luftfugtigheden ved at tilføre frisk og tør luft, der ventilerer opbevaringshallerne – det kalder vi bygningens naturlige åndedræt. Det har tilmed ført til både økonomiske og energimæssige besparelser for Dit Pulterkammer.

Nu sparer virksomheden massivt på varmeregningen, og Dit Pulterkammer behøver ikke længere bekymre sig om dårligt indeklima og en for høj luftfugtighed.

Dit Pulterkammers direktør Bjarne Christensen fremhæver, at løsningen har været med til at sikre Dit Pulterkammer grønne tal på såvel den økonomiske som den miljømæssige bundlinje: ”Det virker ærlig talt spøjst, at vi ikke har haft behov for at sætte varme på i en periode over ni måneder,” udtaler direktøren.

 

 

 

Forskellen med SolarVenti Erhverv

 

”I marts ‘20 slukkede vi for varmen og først i januar ‘21 tændte vi igen”

”Vi har holdt vores fugtniveau nede helt uden at tilføre varme”

DJI_0002-modified70%

SolarVenti Erhverv har været en stor
gevinst for Dit Pulterkammer, der i 2020
sparede 70% på energiforbruget og
dermed også på CO2-udledningen.

De 11 kaloriferer Dit Pulterkammer tidligere benyttede, for at sikre den korrekte temperatur og relative luftfugtighed, blev sat ud af drift indtil vintermånederne. SolarVenti løsningen sikrer, at der bliver holdt en konstant luftfugtighed. Dit Pulterkammers kaloriferer blev sat til igen i løbet af de helt kolde måneder, da temperaturen blev for lav i forhold til kundernes komfort.

Dit Pulterkammer har vist, hvilke muligheder, der er for de selskaber, der vælger at investere i soldrevet ventilation fra SolarVenti. Der er massive besparelser i vente både på den økonomiske og den miljømæssige bundlinje.

SolarVenti er en troværdig samarbejdspartner – vi har over 27 års erfaring inden for faget. Din virksomhed kan være tryg ved, at vi har den nødvendige eksperterfaring, der skal til for at skabe gode og holdbare løsninger. Vi er med til at sikre virksomheder en grønnere profil!

Hvis du er interesseret i at høre mere, skal du være velkommen til at kontakte os allerede i dag.
Du kan ringe direkte til Morten Clausen på 50 41 27 22 eller sende en mail til mcc@solarventi.dk