Bedste mindre ting, nogensinde købt!

 

“Jeg fik installeret en SolarVenti 14 for et halvt år siden, i mit sommerhus, og jeg er virkelig begejstret. Den fugtige luft er fuldstændig forsvundet, og samtidig får man masser af gratis varme. Fra kl 11 til kl 18 er der en temperaturforskel mellem inde og ude på 20 grader, samtidig med, at luften er dejligt frisk. Jeg lader altid ventilatoren stå på maks. for jeg elsker den friske luft. Lyden af den er lav, og det er også en meget blød og jævn lyd, man ikke lægger mærke til, og som også kommer fra husets fjerneste rum. Inden jeg købte den, fik jeg en ekstrem grundig vejledning i, hvor den skulle installeres i huset, og forklaringen om, at brændeovnen i modsatte ende af huset skulle være aftrækskanal. Alle medarbejdere er virkelig venlige og meget dygtige. Mit brændeforbrug er nok reduceret med 20 – 40 procent, alt efter hvor meget solen skinner. Men det bedste ved det, er at få varme uden at røre en finger. Man kan være væk en hel dag, og stadig komme hjem til et dejligt lunt hus. Jeg har en ny, miljøvenlig brændeovn, og jeg kan se, at forbrændingen i den er blevet renere, fordi indsugningsluften er meget mere tør. Jeg fik en tømrer til at installere SolarVenti, for det vidste jeg godt, at jeg ikke selv kunne finde ud af. Selv efter en uge med heldagsregn, er luften stadig tør. Det har gjort en kæmpe forskel for hele oplevelsen, ud over at det selvfølgelig forbedrer husets holdbarhed. Da jeg tænkte det nærmere igennem, fandt jeg ud af, at det faktisk er den bedste mindre ting, jeg nogensinde har købt.”

I må gerne lægge anmeldelsen på jeres hjemmeside. I fortjener virkelig kæmpe ros.

Med venlig hilsen

Signe Due